sábado, 9 de agosto de 2014

SRPNOVÁ NÁPLAVA live: PLEASE THE TREES, MARTIN TVRDÝ (Bonus), WALDEN (ex-Naquei Manou), SMUTEČNÍ SLAVNOST... proti rasismu a xenofobii!


Scrape Sound, Mr. Bananax, Para Ekipa & Bajkazyl

uvádějí:


Martin Tvrdý Temný Síly
+ PŘEKVAPENÍ! 

START 16:30h
VSTUP DOBROVOLNÝ - každý/á do klobouku vhodí nebo nevhodí, jak uzná…


SRPNOVÁ NÁPLAVA:
KONCERT PROTI RASISMU A XENOFOBII
Téměř na den před rokem jsme se před Bajkazylem na Náplavce sešli k benefičnímu koncertu pro vystěhované obyvatele ostravského Přednádraží. Na koncertě zahráli Black Tar Jesus, Saade, Lahar, Please The Trees a Bonus + Martin Tvrdý trio; výnos z dobrovolného vstupného a zejména z následné dražby pro lidi z Přednádraží vegeneroval neuvěřitelných 35.000 a koncertní sety všech účinkujících byly naprosto strhující. A tak jsme se rozhodli zkusit z této spontánní akce vyrobit takovou malou tradici a proto vás zveme teď v neděli 10. srpna k Bajkazylu na pražské Náplavce znovu:

Opět vystoupí MARTIN TVRDÝ (exBonus) a PLEASE THE TREES, k nim se tentokrát přidá blackmetalová SMUTEČNÍ SLAVNOST a až ze Šumavy rovněž indie-noiseoví WALDEN, kteří tak zazářili na červnovém “Koncertu pro šumavskou divočinu” v Nahořanech… no a možná se dočkáme také nějakého toho překvapení. Žánrová pestrost tedy zůstává zachována a přestože tentokrát neplánujeme žádnou dražbu či jakýkoliv výtěžek peněz s nějakým konkrétním benefičním cílem, zůstává z loňska i myšlenkové téma - STOP RASISMU A XENOFOBII! Anticiganismus a vůbec nenávist vůči jakémukoliv(!) etniku, vůči jakémukoliv(!) náboženskému vyznání, nepřátelství vůči jinak sexuálně orientovaným atp. nemají v naší společnosti místo! Přijďte tuto myšlenku v neděli 10. srpna od čtvrté odpolední podpořit svou účastí k Bajkazylu na pražské Náplavce.
My všichni jsme NÁPLAVA!

Těšíme se,
Martin Tvrdý
Please The Trees,
Walden, Smuteční slavnost,
Mr. Bananax, Scrape Sound,
Para Ekipa a Bajkazyl
Infos here!

No hay comentarios:

Publicar un comentario